FO-18: Strandközeli, kedvező árú 6-7-8 fős apartman Fonyódon

H-8640 Fonyód, Hegyalja Str.9

Szállás információk

Kétszintes, tágas, igényesen berendezett kertes ház felsőszinti 6+(2) fős apartmanja Fonyódon 300 méterre a szabadstrandtól.

Max. férőhely: 8 fő

Az ingatlan alapterülete: 110 m²

Berendezése: 2 db kétágyas és 1 db négyágyas hálószoba, amerikai típusú nappali konyhasarokkal, SAT-TV-vel, jól felszerelt konyha (a vendégszámnak megfelelő tányér, edények, evőeszköz, hűtő, kávéfőző, kenyérpirító, gáztűzhely), étkező. Ezen a szinten 1 kádas fürdőszoba WC-vel és 1 külön WC-vel áll a vendégek rendelkezésére.

Információ: A nyaralóházban WIFI elérhetőség biztosított. Kerti bútorral nagy filagóriája van a nyaralóháznak. A kertben a gyermekek részére biztosított a homokozó, a hinta, míg a felnőtteknek grillezési lehetőség áll a rendelkezésükre. Csendes, nyugodt utcában a város központjában fekszik. A háznak gondozott, szép udvara van. Parkolási lehetőség van az udvarban. A szállásadó a számára kialakított különbejáratú melléképületben lakik.

Távolságok: Strand: 300 m, bevásárlási lehetőség, étterem: 100 m.Háziállat: Ezen a szálláshelyen megengedett, napi 500,- Ft/állat felár ellenében.

A nyaralóház heti árai :

6 fő esetén: 121.000,- Ft/hét
7 fő esetén: 143.000,- Ft/hét
8 fő esetén: 163.500,- Ft/hétAz adott szezonidőre vonatkozó szállásdíj tartalmazza: a víz- és villanyfogyasztást, ágyneműhasználatot és a végtakarítást. Hosszabb tartózkodás esetén a kéthetenként egyszeri takarítás és a kéthetenkénti ágyneműcsere díját.

A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (18-70 év között), melynek összege településenként változó és a megérkezés napján közvetlenül a szállásadónál fizetendő.
A szálláshely bérleti díja függ az igénybevételi időszaktól (pl.: előszezon, főszezon, utószezon) és a lefoglalt vendégéjszakák számától.

A legrövidebb tartózkodási idő a főszezonban 7 éjszaka.

Nyaralóházak esetében 25.000,- Ft kaució fizetendő, melyet a vendég a távozás napján a nyaralóház ellenőrzése illetve a kulcs leadása után visszakap.

Esetleges címváltozás nem zárható ki (pl. családi okok: váratlan betegség, haláleset, a ház eladása stb.), ebben az esetben azonos színvonalú és árú nyaralót biztosítunk. A változásról lehetőség szerint időben értesítjük.

SZÉCHENYI PIHENŐKÁRTYÁT ELFOGADJUK !
Lemondási feltételek
Amennyiben a vendég a rendelést lemondja az alábbi költségtérítés fizetendő:

- 35 - 14 nappal a nyaralás megkezdése előtt a foglaláskor befizetett előleg 50%-a;

- 13 - 7 nap között a foglaláskor befizetett előleg 70%-a;

- 6 napon belül vagy le nem mondás esetén a foglaláskor befizetett előleg 100%-a.Miért éppen Fonyód ?

-… mert a csodálatos környezetben fekvő Fonyód a pihenni vágyó gyermekes családok ideális nyaralóhelye;

- … mert Fonyódon ingyenesek a strandok;

- … mert Fonyódon van heti két alkalommal a déli Balaton-part legnagyobb piaca;

- …mert Fonyódról csupán 20 perces hajóúttal közelíthető meg a borairól híres Badacsony;

- … mert Fonyód sétányáról látható a Balaton legszebb panorámája.

4

A szálláshely ajánlatai az Ön által választott időpontra

6 fős apartman 300 m -re a strandtól

6 fős apartman 300 m -re a strandtól

Méret:
120 m2
Helyiségek:
3 szoba, 1 nappali szoba, 3 hálószoba, 1 étkező, 1 teljesen felszerelt konyha, 1 fürdőszoba wc-vel, 1 wc
Felszereltség:
nyitható ablakok, parketta, terasz, utcára néző szoba, belső udvarra néző szoba, kertre néző szoba, ruhásszekrény, fotel asztallal, éjjeliszekrény, extra széles ágyak, egész alakos tükör, fürdőkád, sminktükör, hűtőszekrény, gáztűzhely, mikrosütő, kávéfőző, képcsöves színes televízió (CRT), vezeték nélküli internet (WIFI)
Időszak Személyek Ár
2013. augusztus 16. - 2014. október 25. 6 főre 3 000 Ft / fő / éj
A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!
7 fős apartman 300 m -re a strandtól

7 fős apartman 300 m -re a strandtól

Méret:
120 m2
Helyiségek:
4 szoba, 1 nappali szoba, 3 hálószoba, 1 étkező, 1 teljesen felszerelt konyha, 1 fürdőszoba wc-vel, 1 wc
Felszereltség:
nyitható ablakok, parketta, terasz, utcára néző szoba, belső udvarra néző szoba, kertre néző szoba, ruhásszekrény, fotel asztallal, éjjeliszekrény, extra széles ágyak, egész alakos tükör, fürdőkád, hűtőszekrény, gáztűzhely, gázsütő, mikrosütő, kávéfőző, mosogatógép, képcsöves színes televízió (CRT), vezeték nélküli internet (WIFI)
Időszak Személyek Ár
2014. október 26. - 2014. október 27. 7 főre 2 929 Ft / fő / éj
A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!
8 fős apartman 300 m -re a strandtól

8 fős apartman 300 m -re a strandtól

Méret:
120 m2
Helyiségek:
3 étkező, 1 teljesen felszerelt konyha, 1 fürdőszoba wc-vel, 1 wc, 1 nappali szoba, 3 hálószoba
Felszereltség:
nyitható ablakok, parketta, terasz vagy erkély, utcára néző szoba, kertre néző szoba, ruhásszekrény, fotel asztallal, extra széles ágyak, egész alakos tükör, fürdőkád, sminktükör, hűtőszekrény, gáztűzhely, gázsütő, mikrosütő, kávéfőző, képcsöves színes televízió (CRT), vezeték nélküli internet (WIFI)
Időszak Személyek Ár
2014. október 28. - 2014. október 29. 8 főre 2 925 Ft / fő / éj
A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!
ÁFA
Az adott szezonidőre vonatkozó szállásdíj tartalmazza: a víz- és villanyfogyasztást, ágyneműhasználatot és a végtakarítást. Hosszabb tartózkodás esetén a kéthetenként egyszeri takarítás és a kéthetenkénti ágyneműcsere díját. A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (18-70 év között), melynek összege településenként változó és a megérkezés napján közvetlenül a szállásadónál fizetendő. A szálláshely bérleti díja függ az igénybevételi időszaktól (pl.: előszezon, főszezon, utószezon) és a lefoglalt vendégéjszakák számától. A legrövidebb tartózkodási idő a főszezonban 7 éjszaka, elő-, és utószezonban 5 éjszaka.
Idegenforgalmi adó (360 Ft / éj / fő)
Lemondási feltételek : Amennyiben a vendég a rendelést lemondja az alábbi költségtérítés fizetendő: - 35 - 14 nappal a nyaralás megkezdése előtt a foglaláskor befizetett előleg 50%-a; - 13 - 7 nap között a foglaláskor befizetett előleg 70%-a; - 6 napon belül vagy le nem mondás esetén a foglaláskor befizetett előleg 100%-a. Jelen leírás az Utazási feltételek elválaszthatatlan részét alkotja.

Általános információk

Szoba elfoglalása: 14:00 órától (az érkezés napján)
Szoba elhagyása: 10:00 óráig (a távozás napján)
Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz, K&H SZÉP Kártya elfogadás, OTP SZÉP Kártya elfogadás, MKB SZÉP Kártya elfogadás